Oloa

Le auala fetuutuunai o crane arm nylon slider

A maeʻa se vaitaimi faʻapitoa o le faʻaaogaina o le loli loli,onao le a aliali mai le tumutumu o le itu mao le gap oavealapo'a tele, lulu ma isi fa'ailoga, o nei fa'ailoga e tatau ona fa'atumauina talafeagaiua leai, o nisi e manaʻomia le faʻaogaina o le suauʻu lubricating, o nisi e manaʻomia ona fetuunai le fa'ase'e nailon.O lo'o i lalo se fa'atomuaga i nisi auala fetuutuunais o tulaga fa'ase'e ta'itasi.

O le fa'ase'e pito i luga i le pito o le lima o lo'o i le pito o vaega lima ta'itasi, fa'atusa ma le aofa'i o le 8 fasi.O le fetuunaiga o le nylon slider pito i luga e ausia e 2 bolts i le itu ma 1 bolt i luga.

Suia le luffing i le tusa o le 70 tikeri e faʻaloaloa atoa le lima, tu i tua o le laulau (counterweight) ma mataʻituina le mea e amata ai ona punou i tafatafa.

Pe a fetuutuunai, tatala le itu nati loka loka i itu uma e lua, ona fetuutuunai lea o nati tapulaa i itu uma e lua i le taimi e tasi e toe punou ai le itu i le tulaga tutotonu.

Fa'amau le nati loka pe a uma le fetuuna'iga e puipuia ai le pi'o o le itu mai le toe tupu pe a matala le nati tapula'a.O poloka lagolago pito i lalo o loʻo i lalo o le pito i luma o le pusa, ma o loʻo i ai 4 paipa o latou tutusa i le agavale ma le taumatau, 2 paga i luga o le faavae autu, 2 vaega boom, 3 vaega boom ma le 4 vaega boom.

Fetuuna'iga o le fa'ase'e pito i lalo e maua i se pine fa'a'ese'ese

Itu agavale: nofoa lagolago fa'apipi'i i le nailoni fa'ase'e, itu taumatau: pine fa'a'ese'ese

E ala i le fetuunaiga o le agavale ma le taumatau 2 nofoa lagolago o pine fa'apitoa e fa'amautinoa ai le itu agavale ma le taumatau o le boom, ona fetu'una'i lea o le fa'ase'e pito i luga po'o le fa'ase'e itu.

O fa'ase'e ta'iala o le itu o lo'o i itu pito i luma o le pa'u, Ma le pa'aga ta'itasi i itu ta'itasi o le pa'u fa'avae, o le fa'a-2-vaega boom, o le 3-vaega boom, ma le 4-vaega boom.

O le fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'i fa'ata'ita'i fa'ata'ita'iga e iai ni pu laiti fa'atusa fa'aopoopo e lua fa'atasi ai ma se fa'ailoga fa'aono i le ogatotonu.

Fa'asaga fa'ase'e itu Tatala muamua le nati loka fa'afaono i totonu.

Lapata'iga: O le fetuutuuna'iga o le fa'ase'e pito e tatau ona faia i lalo o le manatu e fa'afetaui le fa'ase'e nailo pito i lalo.A mae'a ona fetu'una'i le fa'ase'e o le nailoni i le itu, e tatau ona fa'amau le fa'amau fa'amau i luga o le fa'amea fa'aoga.


Taimi meli: Apr-19-2022