Oloa

O le agai i luma, A'e maualuga - o le lona ono o Chang Yuan crane expo

Oketopa 13th, 2020, i lalo o le taʻitaʻiga a Mr Ma Ren Gui, taʻitaʻifono o Huafu nylon,Huafu nylon auai i le Ono Chang Yuan Crane Expo.O le aai o Chang yuan o le nuʻu o mea faʻapipiʻi i le Itumalo o Henan ua fiafia tele i le taʻutaʻua i totonu o fale gaosi oloa.Na matou o muamua i le Aai o Chang Yuan e auai i le fonotaga a le kamupani a le Henan Weihua Group.I le taimi o le konafesi, na taʻalo ai ni tautalaga vitio a nisi o faʻatau oloa o loʻo faʻamatalaina ai le latou taimi galulue faatasi ma Weihua e aofia ai le saunoaga a le matou taʻitaʻifono Mr. Ma Ren gui i luga o le atinaʻeina o le galulue faʻatasi ma le vaʻaiga i le lumanaʻi, le faʻaupuga a le Weihua Group - fau faʻatasi ma faʻatasi- manuia, fefa'asoaa'i e le fa'ameaalofa autasi a le fa'atau.

O le Expo na amata ia Oketopa 15th, muamua, o le pulenuu ma le failautusi o le komiti a le pati a le taulaga a Chang yuan City na tuuina atu lauga mo le konafesi, ma mulimuli ane, o le taitaifono o le Weihua Group, Mr. Han Hong An, na ia tuuina atu se lauga faaiu, i le taimi lea. tele ala o faasalalauga na lipotia i luga o le saite ma le numera o tagata auai e leʻi tupu muamua.Sa matua tumu le nofoaga o fa'aaliga, ma o le to'atele o tagata fa'atau na o atu i le faleoo naillon Huafu e fa'atalanoa le pulley nylon, ta'iala o maea ma isi.oloa nylon.O tagata fa'atau o le tele lava o kamupani sili ona maualuga o le alamanuia crane, e aofia ai le Weihua Group, Mine crane, Dafang Group, Eurocrane ma isi pisinisi lauiloa.I le taimi o le Expo E tele tagata fa'atau na fa'aalia le naunau e galulue fa'atasi, o le fa'aaliga fa'aalia e iloagofie.

O le faaaliga na tumau mo le 3 aso ma sa fua mai, e le gata i le tupulaga i-loloto fefaʻatauaʻiga faʻatekinisi, ae na feiloaʻi foi ma tagata fou, faʻalauteleina le pisinisi pisinisi a le kamupani, na faʻaiʻuina e le taʻitaʻifono ina ua maeʻa le Expo Auai i nei faʻasalalauga faʻasalalauga e matua manaʻomia, E aoga. e le gata ina faʻaleleia atili le vaʻaia o le atinaʻe, tuʻuina atu avanoa sili atu mo fesoʻotaʻiga, ae faʻafeiloaʻi foi tagata fou, faʻavaeina se faavae mautu mo le atinaʻeina umi o le kamupani.Ma o le a faʻaauau pea ona matou auai i Expos o loʻo mulimuli mai, tusa lava pe matou te le mauaina se faʻatonuga, o se mea taua tele mo le atinaʻe.


Taimi meli: Ian-19-2021